Horde3D

Next-Generation Graphics Engine
It is currently 18.12.2017, 06:07

All times are UTC + 1 hour




Post new topic Reply to topic  [ 2 posts ] 
Author Message
PostPosted: 14.11.2013, 14:39 
Offline

Joined: 14.11.2013, 14:13
Posts: 2
Hi everyone,
previously I have worked on my own small render engine and used some others but I wanted to skip all the setup work, etc....and so I switched to Horde3D
I am fairly new to Horde3D but I am really loving the engine. Thanks for putting it out there.

Actually, I am using Horde3D as a render-plugin for Autodesk-Maya. The engine is connected to Maya via a network socket and working as a realtime-renderer. I can send objects over to Horde3D, create the geometry resource and display it.

Now, I was wondering if there is a good way to update the geometry of a node without having to completely remove it and recreate it after. This is necessary because Maya allows to e.g. move each vertex of a mesh separately.


Thanks a lot


Top
 Profile  
Reply with quote  
PostPosted: 14.11.2013, 22:52 
Offline
Tool Developer

Joined: 13.11.2007, 11:07
Posts: 1149
Location: Germany
Maybe you want to extend the engine by an extension, that would gave you direct access to the internal data. Not sure if you can already do what you want by using h3dMapResStream.


Top
 Profile  
Reply with quote  
Display posts from previous:  Sort by  
Post new topic Reply to topic  [ 2 posts ] 

All times are UTC + 1 hour


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 2 guests


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Search for:
Jump to:  
cron
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group